Hieronder treft u de zes disciplines van Schildersbedrijf Koot aan. In deze disciplines hebben wij veel ervaring en een groot aanbod, zodat uw woning of bedrijfspand weer jarenlang kan schitteren.

Schilderwerken
Schilderwerken

Hoe beter de kwaliteit van schilderwerk, hoe langer u er plezier van heeft en hoe voordeliger u uit bent. Dat weten wij van Schildersbedrijf Koot als geen ander. We geven u kleuradvies en bespreken de verftechnieken met u, zodat u met volle tevredenheid van het eindresultaat kunt genieten.

Beglazing
Beglazing

Wij hebben ruime ervaring in het leveren en plaatsen van beglazing. Of het nu gaat om ruitschade of het vervangen van kozijnen: Schildersbedrijf Koot helpt u graag verder. Met ons deskundige advies hopen wij dat u straks optimaal profijt heeft van uw (nieuwe) beglazing.

Behang- en wandafwerking
Behang- en wandafwerking

Een rechte muur in de woonkamer behangen of een schuine slaapkamermuur voorzien van een fotoprint? Leg ons uw wensen voor: wij klaren iedere behangklus snel, maar zorgvuldig. Daarnaast beschikken wij over een ruim assortiment met verschillende behangsoorten. Voor ieder wat wils!

Gevelreiniging en behandeling
Gevelreiniging en behandeling

De buitengevel heeft het vaak zwaar te verduren, bijvoorbeeld door graffiti, uitlaatgassen of beplanting. Wij van Schildersbedrijf Koot weten hoe belangrijk de uitstraling van uw pand aan de buitenkant is. Daarom helpen wij u graag om u beschadigde muren te herstellen, zodat uw pand snel weer straalt!

Kleine bouwkundige werkzaamheden

Moet er een deel van het kozijn worden vervangen voordat het schilderwerk begint? Schildersbedrijf Koot voert dit uit, zoals u het voor ogen heeft. Net als bij een schildersproject blijft u betrokken bij onze bouwwerkzaamheden en uiteraard mag u over onze schouder meekijken.

Energetische aanpassingen

Uw pand energetisch aanpassen, betekent lagere energiekosten, besparing voor het milieu en meer woon- en werkcomfort. Bij Schildersbedrijf Koot weten wij hier alles van. Nodig onze experts gerust uit voor een kennismaking en ontdek de mogelijkheden om op een milieuvriendelijke manier de woon-, werk- en leefomgeving te verhogen.