Goed werk valt of staat met een gedegen aanpak en heldere afspraken. Iedere opdracht begint met een advies, een voorstel van materiaal- en kleurgebruik en uiteraard een scherpe begroting. Kwaliteit is ons uitgangspunt. Schildersbedrijf Koot werkt volgens strikte procedures. We bekijken de locatie en doelstelling en starten het voorbereidend werk. Tijdens de uitvoering brengen we u regelmatig op de hoogte over de voortgang van de werkzaamheden en of deze voldoen aan uw verwachtingen.

Oplevering
Na de laatste werkzaamheden controleren we alles minutieus en werken we alles tot in de puntjes af. Is de vakman tevreden? Dan bekijken we het resultaat tóch nog even met u.
Schildersbedrijf Koot koestert u als klant. Nog voor het afscheid is de werkomgeving opgeruimd en zijn alle restmaterialen afgevoerd volgens de laatste milieueisen.

Planmatig onderhoud
Wij werken aan blijvende waarde voor nieuwe en bestaande bouw, voor uw woning, bedrijf of vastgoed. Met een onderhoudscontract blijft uw vastgoed ook op de lange termijn conditioneel in orde.
Het is bewezen dat een planmatig onderhoudscontract een besparing op de langere termijn oplevert. Wij, van Schildersbedrijf Koot, adviseren u hier graag over.

Onze mensen

Onze mensen maken het verschil. Schildersbedrijf Koot is trots én
zuinig op de ervaren vakmensen. We selecteren en behouden de schilders,
die het maximale uit zichzelf willen halen. Onze vakmannen zijn volledig
gecertificeerd en op de hoogte van de nieuwste technieken. Daarnaast hebben zij passie en staat betrokkenheid voorop.

Ben je op zoek naar een leuke baan?

Schildersbedrijf Koot is een erkend leerbedrijf. Bij Schildersbedrijf Koot krijgen leergierige leerlingen de kans om een vakschilder te worden. Ze wisselen school af met praktijk. Wij bieden professionele begeleiding, een fijne werkomgeving en de mogelijkheid tot waardoor het schildertalent zich optimaal kan ontwikkelen en doorgroeien binnen ons bedrijf. Ben jij leergierig, punctueel en heb je passie en wil je het schildersvak leren? Neem dan contact met ons op!